Vas mika na pot? Tu vas čakajo kontrole.

Foto: Epa
Foto: Epa
Policija je že v četrtek napovedala poostreno kontrolo tistih, ki ne upoštevajo vladnega odloka o začasni splošni prepovedi gibanja. Tako poteka.
Oglej si celoten članek

Tiste Slovence in Slovenke, ki jih je lepo vreme z notranjosti države zvabilo na morje čaka zapora avtoceste pred Vrhniko. Vozniki morajo nujno mimo kontrole.

Policisti so sicer že v četrtek napovedali poostren nadzor. Ta na avtomobilskih cestah poteka tako, da je promet s pomočjo prometne signalizacije preusmerjen na počivališča in nadzorne točke, kjer policisti opravljajo nadzor. "Pri tem opozarjamo, da bo promet preusmerjan samo s pomočjo prometne signalizacije na portalih, torej brez fizične zapore prometa. Zato pozivamo voznike: bodite pozorni na zahteve, izražene s prometno signalizacijo na portalih, ter jih dosledno upoštevajte," opozarjajo s policije.

Poleg tega nadzor poteka tudi na drugih državnih in lokalnih cestah. Policisti - kot so napovedali v četrtek - nadzirajo predvsem dostope do priljubljenih turističnih točk, kjer je pričakovati zadrževanje večjega števila ljudi, ki ne upoštevajo vladnega odloka.

Napoved Pozor, policisti bodo ta konec tedna v akciji

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 11:26 4. April 2020.

    že par dni na forumih predlagam vse starostnike rizične obolele v karantene, zagnati gospodarstvo sp šole turizem drugače nas bodo …

  • 11:25 4. April 2020.

    kolko se jih vozi z enim avtom 5 6 al več so na kontrolah tudi z avtobusi,, kaj je še …

  • 11:21 4. April 2020.

    ljubljančanom bodo spet kratene človekove pravice, ker se ne bodo mogli kazat po portorožu, bruh

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.