Velika novost pri nakupih šamponov, čistil, kisa in olja

Foto: Snaga bert Foto: Snaga bert
Zelo dobra novica!
Oglej si celoten članek

V ljubljanskem Centru ponovne uporabe kupce od začetka aprila pričakuje samopostrežni prodajni avtomat Bert. Ta ponuja bio čistila, šampone, več vrst kisa in olje kupcem, ki po izdelke pridejo s svojo (povratno) embalažo, so sporočili iz ljubljanske Snage.

Avtomat je v Centru ponovne uporabe Ljubljana na Povšetovi ulici, ki je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro. "Ne samo, da toči izdelke brez embalaže, ampak s svojo posebno obleko iz odpadnih plastenk sporoča, da s premišljenim nakupovanjem lahko preprečimo nastajanje novih odpadkov," so v Snagi povedali o Bertu.

V avtomatu so kupcem na voljo izdelki, ki so narejeni lokalno in po trajnostnih merilih, so kakovostni ter naprodaj po konkurenčnih cenah, ob tem zagotavljajo v družbi.

Foto: Snaga bert

Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo, so še dodali.

Slovenija Trgovina brez embalaže: Vsem se zdi krasno, a potem raje vlagajo v kaj profitabilnega

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.