Slovenija
2595 ogledov

Velika novost pri nakupih šamponov, čistil, kisa in olja

bert
1/2
Snaga
Zelo dobra novica!

V ljubljanskem Centru ponovne uporabe kupce od začetka aprila pričakuje samopostrežni prodajni avtomat Bert. Ta ponuja bio čistila, šampone, več vrst kisa in olje kupcem, ki po izdelke pridejo s svojo (povratno) embalažo, so sporočili iz ljubljanske Snage.

Avtomat je v Centru ponovne uporabe Ljubljana na Povšetovi ulici, ki je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro. "Ne samo, da toči izdelke brez embalaže, ampak s svojo posebno obleko iz odpadnih plastenk sporoča, da s premišljenim nakupovanjem lahko preprečimo nastajanje novih odpadkov," so v Snagi povedali o Bertu.

V avtomatu so kupcem na voljo izdelki, ki so narejeni lokalno in po trajnostnih merilih, so kakovostni ter naprodaj po konkurenčnih cenah, ob tem zagotavljajo v družbi.

bert | Avtor: Snaga Snaga

Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo, so še dodali.

Sadje in zelenjava Slovenija Trgovina brez embalaže: Vsem se zdi krasno, a potem raje vlagajo v kaj profitabilnega

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.