Violeta Tomić izstopila iz Levice

Foto: Državni zbor/Sušnik Matija
Foto: Državni zbor/Sušnik Matija
Potrdila, da je izstopila iz stranke.
Oglej si celoten članek

Poslanka Violeta Tomić je za N1 potrdila, da je izstopila iz stranke Levica. Še pred tem je povedala, da na aprilskih volitvah na listi Levice ne bo kandidirala.

Tomićeva je sicer precej pozornosti vzbudila, ko si je med prebolevanjem covida-19 pomagala z zdravilom Ivermektin. Gre za zdravilo, ki je primarno namenjeno zdravljenju parazitov, a je sprva kazalo obetavne rezultate tudi v boju zoper covidne bolezni. Po številnih obsežnih raziskavah se je večji del znanstvene stroke strinjal, da lahko zdravilo naredi več škode kot koristi, zato uporabo za zdravljenje covida-19 odsvetujejo in svarijo pred številnimi neželenimi učinki. 

okrevanje Poslanka po bitki s covidom-19: "Plehnat okus v ustih, krvavitve ..."

Ob tem se je stranka Levica od njenega početja distancirala.

dezurni@styria-media.si

Slovenija Uradno: Še en poslanec zamenjal stranko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 17:56 19. Januar 2022.

    Vse kar je in predlaga stranka levica je nadaljevanje komunizma v socialistični preobleki. To ni opcija za Slovenijo v prihodnosti.

  • 17:42 19. Januar 2022.

    Edina pametna stvar, ki jo je do zdaj naredila. Ostali levaki bi se lahko zgledovali po njej, fašisti pa prav …

  • 17:04 19. Januar 2022.

    Če rečemo bobu bob, je Levica aka - "otroški vrtec", najbolj kriva za stanje, ki ga imamo sedaj. Čudi pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.