Slovenija
11783 ogledov

Violeta Tomić izstopila iz Levice

poslanci Levica Državni zbor/Sušnik Matija
Potrdila, da je izstopila iz stranke.

Poslanka Violeta Tomić je za N1 potrdila, da je izstopila iz stranke Levica. Še pred tem je povedala, da na aprilskih volitvah na listi Levice ne bo kandidirala.

Tomićeva je sicer precej pozornosti vzbudila, ko si je med prebolevanjem covida-19 pomagala z zdravilom Ivermektin. Gre za zdravilo, ki je primarno namenjeno zdravljenju parazitov, a je sprva kazalo obetavne rezultate tudi v boju zoper covidne bolezni. Po številnih obsežnih raziskavah se je večji del znanstvene stroke strinjal, da lahko zdravilo naredi več škode kot koristi, zato uporabo za zdravljenje covida-19 odsvetujejo in svarijo pred številnimi neželenimi učinki. 

Violeta Tomič, Miha Kordiš in Franc Trček na prvi seji 8. Državni zbor Republike Slovenije okrevanje Slovenija Poslanka po bitki s covidom-19: "Plehnat okus v ustih, krvavitve ..."

Ob tem se je stranka Levica od njenega početja distancirala.

dezurni@styria-media.si

poslanci državni zbor Slovenija Uradno: Še en poslanec zamenjal stranko
Komentarjev 19
  • marko345 17:56 19.januar 2022.

    Vse kar je in predlaga stranka levica je nadaljevanje komunizma v socialistični preobleki. To ni opcija za Slovenijo v prihodnosti.

  • Luksi 17:42 19.januar 2022.

    Edina pametna stvar, ki jo je do zdaj naredila. Ostali levaki bi se lahko zgledovali po njej, fašisti pa prav tako.

  • Avatar Mark035
    Mark035 17:04 19.januar 2022.

    Če rečemo bobu bob, je Levica aka - "otroški vrtec", najbolj kriva za stanje, ki ga imamo sedaj. Čudi pa me retorika ovc, ki bi morale hvaliti Levico, da je omogočila pleškotu na oblast.. V določenem trenutku so bili bolj ...prikaži več izdajalski od SMC-ja.