Virantovih sto tisočakov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Golobič. Verjame, da bo Virant prihodke pojasnil, zato ne želi biti "brutalen".
Oglej si celoten članek

Dohodki. "Ne poznam njegovih pojasnil, zato težko komentiram. Je pa bil skrajno brutalen, ko so se določene stvari očitale meni," je zaslužke Gregorja Viranta komentiral Gregor Golobič.

Virant je namreč leta 2009 poleg 66.175 evrov nadomestila, ki ga je dobil zaradi brezposelnosti, 95.252 evrov zaslužil s pogodbenim delom, je včeraj poročal MMC. Kot nam je Virant razložil že za torkov časopis, je bil univerzitetni profesor, a ga na fakulteti po ministrovanju niso sprejeli v redno delovno razmerje, dokler ni dobil habilitacije ljubljanske univerze in je tako delo opravljal pogodbeno.

Poslal še Golobič

Golobič je informativni izračun dohodnine včeraj posredoval vsem medijem, zato smo ga vprašali, ali objavo Virantovega zaslužka vidi kot del umazane kampanje. Dejal je, da se v Zaresu tako ali tako zavzemajo za javnost vseh dohodninskih napovedi, da pa je portal MMC naklonjen stranki SDS, a na podlagi tega nikakor ne more trditi, kakšen je bil namen objave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:47 11. November 2011.

    ja glufal sem,kradel...zavajal...priznam!! Bom pa vseeno kandidiral ...

  • 14:03 11. November 2011.

    Lep pozdrav!<br /> <br />Mene samo zanima ali je to res mogoče, da v naši lepi Sloveniji nekdo s pogodbenim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.