Vožnja v nasprotno smer terjala življenje

Foto: S. H. H. Gneča Foto: S. H. H. Gneča Foto: S. H. H. Gneča
Na gorenjski avtocesti se je danes zaradi vožnje v nasprotno smer zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

V nesreči so bila udeležena štiri vozila, ena oseba je na kraju umrla, ena je huje poškodovana, dve pa naj bi utrpeli lahke telesne poškodbe. Avtocesta med priključkoma Brod in Šmartno proti Karavankam je bila zaradi nesreče zaprta skoraj tri ure.

Foto: Prometno-informacijski center Nesreča Gorenjska avtocesta med razcepom Koseze in Šmartnim proti Karavankam je zdaj ponovno odprta, ostaja pa zastoj.

Kot so sporočili iz ljubljanske policijske uprave, bodo več informacij posredovali po zaključenih aktivnostih policistov na kraju nesreče.

Fotografije čakajočih vozil so bile posnete pred šentviškim predorom, ko posledice nesreče še niso bile odstranjene

"Vozniki, ki stojijo v koloni, naj ne obračajo vozil in vozijo v napačno smer!" so velevali s Prometno-informacijskega centra, saj so nekateri neučakani vozniki nevarno obračali na avtocesti in vozili v napačno smer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:42 22. September 2018.

    Zmedeni starci imajo otroke in druge sorodnike. V dobro zmedenih starcev in njihovih morebitnih žrtev si morajo sorodniki pravočasno priznati, …

  • 14:12 22. September 2018.

    Danes pred trgovino Tuš v Notranjih Goricah.Starček je odhajal iz trgovine,z drobnimi koraki in sključene drže se je mukoma in …

  • 12:15 22. September 2018.

    Oškodovanci v primeru smrti kršitelja lahko tožijo DARS !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.