Slovenija > Črna kronika
11570 ogledov

Vožnja v nasprotno smer terjala življenje

Gneča
1/3
S. H. H.
Na gorenjski avtocesti se je danes zaradi vožnje v nasprotno smer zgodila huda prometna nesreča.

V nesreči so bila udeležena štiri vozila, ena oseba je na kraju umrla, ena je huje poškodovana, dve pa naj bi utrpeli lahke telesne poškodbe. Avtocesta med priključkoma Brod in Šmartno proti Karavankam je bila zaradi nesreče zaprta skoraj tri ure.

Nesreča | Avtor: Prometno-informacijski center Prometno-informacijski center
Gorenjska avtocesta med razcepom Koseze in Šmartnim proti Karavankam je zdaj ponovno odprta, ostaja pa zastoj.

Kot so sporočili iz ljubljanske policijske uprave, bodo več informacij posredovali po zaključenih aktivnostih policistov na kraju nesreče.

Fotografije čakajočih vozil so bile posnete pred šentviškim predorom, ko posledice nesreče še niso bile odstranjene

"Vozniki, ki stojijo v koloni, naj ne obračajo vozil in vozijo v napačno smer!" so velevali s Prometno-informacijskega centra, saj so nekateri neučakani vozniki nevarno obračali na avtocesti in vozili v napačno smer.

Komentarjev 7
  • alojzr 15:42 22.september 2018.

    Zmedeni starci imajo otroke in druge sorodnike. V dobro zmedenih starcev in njihovih morebitnih žrtev si morajo sorodniki pravočasno priznati, da je konec s šofiranjem in jim odvzeti ključe od avta. Dohtar lahko ukrepa le glede na to, kar izve. ...prikaži več V ordinaciji izgleda 80-letni Fitipaldi še povsem priseben in živahno zatrjuje, da zmore vožnjo do Berlina in nazaj. Sorodniki morajo dohtarju povedati, da 80-letna baka še sekreta več ne najde, kaj šele merkatorja čez cesto.

  • Igor Jurše 14:12 22.september 2018.

    Danes pred trgovino Tuš v Notranjih Goricah.Starček je odhajal iz trgovine,z drobnimi koraki in sključene drže se je mukoma in počasi bližal parkirišču.Nič posebnega,zraven je dom za ostarele,ampak ta se je usedel v avto in odpeljal.Slaba dva meseca nazaj na ...prikaži več gorenjski avtocesti pred predorom Šentvid sem še zadnji trenutek odvil,stara ženica v nasproti vozečem avtu je zmedeno gledala predse in si nekaj mrmrala.Pa stari ljudje niso nič krivi,odgovore bi bilo treba že zdavnaj iskat pri zdravnikih

  • Avatar Leon
    Leon 12:15 22.september 2018.

    Oškodovanci v primeru smrti kršitelja lahko tožijo DARS !