Vpričo otrok davil ženo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so 48-letnega nasilneža odpeljali.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Črnomlja so danes ponoči posredovali zaradi družinskega nasilja; moški je v pričo otrok pretepal, davil, ji grozil s smrtjo in poškodoval svojo ženo.

Policisti so žrtve zaščitili, nasilneža pa odstranili iz skupnega bivališča in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvam. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa.

Ovadili ga bodo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini, zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Policisti PU Novo mesto pri tem izpostavljajo, da naj si ljudje ne zatiskajo oči, pač pa nasilje, za katerega izvedo ali so mu priča, prijavijo in tako pomagajo žrtvam. Pogosto namreč žrtve same ne najdejo moči oziroma poguma, da bi o nasilju spregovorile, zato je prav, da to stori kdorkoli, ki za nasilje ve.

Slovenija Krkavče: Žensko, ki je v kritičnem stanju, napadel v kuhinji

Žalostno Partnerko silil v prostitucijo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:39 10. Avgust 2018.

    Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.