Slovenija > Črna kronika
1592 ogledov

Vpričo otrok davil ženo

Zloraba otrok Shutterstock
Policisti so 48-letnega nasilneža odpeljali.

Policisti iz Črnomlja so danes ponoči posredovali zaradi družinskega nasilja; moški je v pričo otrok pretepal, davil, ji grozil s smrtjo in poškodoval svojo ženo.

Policisti so žrtve zaščitili, nasilneža pa odstranili iz skupnega bivališča in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvam. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa.

Ovadili ga bodo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini, zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Policisti PU Novo mesto pri tem izpostavljajo, da naj si ljudje ne zatiskajo oči, pač pa nasilje, za katerega izvedo ali so mu priča, prijavijo in tako pomagajo žrtvam. Pogosto namreč žrtve same ne najdejo moči oziroma poguma, da bi o nasilju spregovorile, zato je prav, da to stori kdorkoli, ki za nasilje ve.

umor kri prizorišče zločina Slovenija Krkavče: Žensko, ki je v kritičnem stanju, napadel v kuhinji tznaslovnica 22.11.2007 Nasilje nad zenskami, foto: Bostjan Tacol Žalostno Svet Partnerko silil v prostitucijo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Jessica_Flower 16:39 10.avgust 2018.

    Google dnevno dnevno plačuje več kot 800 USD na dan, tako da preprosto deluje na spletu. Bliski sorodnik je bil brez zaposlitve šest mesecev in mesec dni nazaj je bila njena nagrada 25.369 $, ki je delala doma 4 uree ...prikaži več na dan ...... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.Earn91.Com