Vreme: potrebna bo sprememba garderobe

Jesen Foto: Profimedia Jesen
Vremenoslovci napovedujejo kar nekaj sprememb. Preverite, kakšne temperature nas čakajo v prihajajočem tednu.
Oglej si celoten članek

Po čudoviti soboti vremenoslovci iz Agencije RS za okolje napovedujejo tudi lep zaključek vikenda. Za vse Slovenke in Slovence bo ta še lepši, če bo obarvan rumeno ...

Dan D Kdo je favorit na kronometru? Bradley Wiggins ima odgovor ...

Sveža jutra

Nedelja bo sončna s svežim jutrom. "Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11, ob morju okoli 13, najvišje dnevne od 21 do 24, na Primorskem do 27 stopinj Celzija," opisujejo.

V ponedeljek bo po njihovih napovedih še dokaj sončno, ponekod na zahodu in jugu sprva zmerno do pretežno oblačno. Popoldne v hribovitem svetu zahodne Slovenije ni izključena kakšna ploha.

"V torek bo na vzhodu še razmeroma sončno, drugje se bo pooblačilo, padavine bodo čez dan zajele zahodne in osrednje kraje. Zapihal bo jugozahodni veter," pravijo. 

Foto: Profimedia vreme jesen dež oblačnost ptica

Po napovedi dežurnega prognostika na Arsu bodo najnižje jutranje temperature v ponedeljek nekje od osem, pa do 17 stopinj Celzija, najvišje dnevne pa od 21 do 25 stopinj Celzja. Po računski simulaciji bodo temperature podobne tudi v torek, kakšno stopnji manj pa lahko pričakujemo v sredo. Po računski simulaciji bodo takšne temperature kljub padavinam vztrajale vse do petka, v soboto pa se bodo najvišje dnevne temperature gibale le še med 16 in 22 stopnjami Celzija.

anja.scuka@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:03 19. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.