Slovenija
5737 ogledov

Vreme: potrebna bo sprememba garderobe

Jesen
1/2
Vremenoslovci napovedujejo kar nekaj sprememb. Preverite, kakšne temperature nas čakajo v prihajajočem tednu.

Po čudoviti soboti vremenoslovci iz Agencije RS za okolje napovedujejo tudi lep zaključek vikenda. Za vse Slovenke in Slovence bo ta še lepši, če bo obarvan rumeno ...

Primož Roglič Tadej Pogačar Dan D Šport Kdo je favorit na kronometru? Bradley Wiggins ima odgovor ...

Sveža jutra

Nedelja bo sončna s svežim jutrom. "Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11, ob morju okoli 13, najvišje dnevne od 21 do 24, na Primorskem do 27 stopinj Celzija," opisujejo.

V ponedeljek bo po njihovih napovedih še dokaj sončno, ponekod na zahodu in jugu sprva zmerno do pretežno oblačno. Popoldne v hribovitem svetu zahodne Slovenije ni izključena kakšna ploha.

"V torek bo na vzhodu še razmeroma sončno, drugje se bo pooblačilo, padavine bodo čez dan zajele zahodne in osrednje kraje. Zapihal bo jugozahodni veter," pravijo. 

vreme jesen dež oblačnost ptica | Avtor: Profimedia Profimedia

Po napovedi dežurnega prognostika na Arsu bodo najnižje jutranje temperature v ponedeljek nekje od osem, pa do 17 stopinj Celzija, najvišje dnevne pa od 21 do 25 stopinj Celzja. Po računski simulaciji bodo temperature podobne tudi v torek, kakšno stopnji manj pa lahko pričakujemo v sredo. Po računski simulaciji bodo takšne temperature kljub padavinam vztrajale vse do petka, v soboto pa se bodo najvišje dnevne temperature gibale le še med 16 in 22 stopnjami Celzija.

anja.scuka@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • ketegal568 17:03 19.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. workreviews10.com