Vse bolj jasno, kaj bo nov lastnik gradil v zapuščenem trgovskem delu Stožic

Foto: Anže Petkovšek Stožice Foto: Anže Petkovšek Stožice Foto: Anže Petkovšek Stožice Foto: Anže Petkovšek Stožice Foto: Anže Petkovšek Stožice
Predstavniki podjetja MG mind, novega lastnik trgovskega dela Stožic, so se v začetku februarja sestali z vodstvom ljubljanske občine.
Oglej si celoten članek

Nakupovalni center v Stožicah je konec lanskega leta od podjetja Rastoder kupila bosanska družba MG Mind, le nekaj dni za tem so začeli gradbišče in nedokončano okolico čistiti. V preteklih dneh so se predstavniki podjetja oglasili pri vodstvu ljubljanske občine, kjer so predstavili načrt, da bi v Stožicah uredili outlet nakupovalni center.

Pri MG Mind svojih načrtov uradno še niso razkrili. So pa na magistratu potrdili, da so se v začetku februarja z njimi sestali, poroča Dnevnik. "Takrat se je investitor zavezal, da bo v treh tednih svojo pobudo za outlet center dopolnil, kar bi bila osnova za nadaljnje razgovore," so za Dnevnik povedali na občini.

Foto: Anže Petkovšek Stožice

Dodali so še, da napovedane dopolnitve ali drugih načrtov od družbe še niso prejeli.

Družba MG Mind sicer v Sloveniji deluje že dlje časa. Leta 2015 je denimo kupilo družbo KPL, ki koncesijo ljubljanske občine za vzdrževanje javnih cest in izvajanje zimske službe.

Foto: Anže Petkovšek Stožice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 09:41 9. April 2024.

    Taka je očitna volja volilcev - znebiti se vsake odgovornosti, dolžnosti, premoženja (poleg skupnega tudi lastnega, čeprav to (še) ni …

  • 16:38 6. April 2024.

    Janković razprodaja Slovenijo - balkanizacija v polnem teku! Po cestah pa vse več zelo temnih imigrantov, ki po zagotovilu Meseca …

  • 09:30 5. April 2024.

    Naj naredijo stanovanja za bosanske družine,pa še eno mošejo,da se jim ne bo treba voziti v center

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.