Slovenija
40885 ogledov

Vse bolj jasno, kaj bo nov lastnik gradil v zapuščenem trgovskem delu Stožic

Stožice
1/5
Anže Petkovšek
Predstavniki podjetja MG mind, novega lastnik trgovskega dela Stožic, so se v začetku februarja sestali z vodstvom ljubljanske občine.

Nakupovalni center v Stožicah je konec lanskega leta od podjetja Rastoder kupila bosanska družba MG Mind, le nekaj dni za tem so začeli gradbišče in nedokončano okolico čistiti. V preteklih dneh so se predstavniki podjetja oglasili pri vodstvu ljubljanske občine, kjer so predstavili načrt, da bi v Stožicah uredili outlet nakupovalni center.

Pri MG Mind svojih načrtov uradno še niso razkrili. So pa na magistratu potrdili, da so se v začetku februarja z njimi sestali, poroča Dnevnik. "Takrat se je investitor zavezal, da bo v treh tednih svojo pobudo za outlet center dopolnil, kar bi bila osnova za nadaljnje razgovore," so za Dnevnik povedali na občini.

Stožice | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Dodali so še, da napovedane dopolnitve ali drugih načrtov od družbe še niso prejeli.

Družba MG Mind sicer v Sloveniji deluje že dlje časa. Leta 2015 je denimo kupilo družbo KPL, ki koncesijo ljubljanske občine za vzdrževanje javnih cest in izvajanje zimske službe.

Stožice | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Komentarjev 14
  • bobubob 09:41 09.april 2024.

    Taka je očitna volja volilcev - znebiti se vsake odgovornosti, dolžnosti, premoženja (poleg skupnega tudi lastnega, čeprav to (še) ni vidno na prvi pogled, smo pa na pravi poti) in čimprej postati zvesti hlapec, po možnosti trenutno najbolj 'odgovornemu' tujcu. ...prikaži več Slovenci razumemo, kaj pomeni imeti nič in biti srečen. Zato pa volimo vsak svojega levega ali t.i. desnega piromana in rade volje sproti pozabljamo vse njegove laži, ki jih je izrekel, ko nam je gledal v oči.

  • Nevica 16:38 06.april 2024.

    Janković razprodaja Slovenijo - balkanizacija v polnem teku! Po cestah pa vse več zelo temnih imigrantov, ki po zagotovilu Meseca osebno, VSI DELAJO. Me zanima KJE in KDAJ? Res pa je, da jih je vedno več v najetih hišah po ...prikaži večo LJubljani.... Zbogom slovenska Slovenija!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:30 05.april 2024.

    Naj naredijo stanovanja za bosanske družine,pa še eno mošejo,da se jim ne bo treba voziti v center