Vstopil v hišo, potem pa ...

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Še dobro, da se je domačin prebudil.
Oglej si celoten članek

V Žitencah v Slovenskih goricah je neznanec v torek dopoldne vstopil v hišo in v kuhinji prižgal štedilnik ter nanj postavil lonec s plastičnim cedilom, nato pa odšel, poročajo s Policijske uprave Maribor.

V hišo je vstopil s ključi vhodnih vrat, ki jih je našel v zunanji omarici.

Iz hiše ni ničesar odnesel; vstopil je v kuhinjo, vključil vse funkcije štedilnika, na katerega je pred tem postavil lonec, vanj pa dal plastično cedilo.

Ob taljenju cedila se je začel sproščati dim, ki je zbudil v zgornjem nadstropju spečega 21-letnega moškega. Moški je lonec in staljeno plastiko odnesel na teraso in tako preprečil, da bi izbruhnil požar.

Materialna škoda sicer znaša zgolj okoli deset evrov, a bi lahko bile posledice tega nerazumnega dejanja veliko hujše. Prav zato policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Slovenija Vlomilec je imel srečo z odklenjenimi vrati, ne pa s policijo

Slovenija V Ljubljani vlomil v 60 kleti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.