Z Jankovićevim opravičilom ne bo nič

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ne, zakaj? Tako je odgovoril Zoran Janković na vprašanje, ali se bo opravičil javnosti, ker ji je zamolčal lastništvo hiše, v kateri sicer živi njegov sin.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je te dni prišlo na dan, da je Zoran Janković tudi lastnik hiše v Grosupljem, čeprav tega sam doslej na izrecna vprašanja novinarjev po njegovem premoženju ni nikoli povedal.

"Ne gre za prikrivanje," je vidno nemiren na Pop TV zatrjeval sedanji ljubljanski župan in predsednik stranke Pozitivna Slovenija Zoran Janković. "Sinu smo leta 2004, ko se je poročil in dobil otroka, po dogovoru znotraj družine podarili to hišo."

Kot zatrjuje, jo je dobil na račun dolga, ki mu ga je bila dolžna družba Electa. "Zakaj nismo opravili prepisa, je stvar našega medsebojnega zaupanja. Če se bo Jure za to odločil, lahko to vedno naredimo."

Na novinarjevo vprašanje, ali se javnosti ne bo opravičil, ker vse doslej ni v intervjujih in odgovorih nikoli priznal lastništva nad hišo, pa je Janković pribil, da je bila hiša podarjena sinu, sam pa da nima njenega ključa in hodi tja zgolj na obiske.

Dodaja še, da je hišo prijavil protikorupcijski komisiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 09:53 21. November 2011.

    Stare besede. Zmagovita in najboljša ekipa v Mercatorju, isto na MOL. V Mercatorju je poceni nabavljal in dražje prodajal. Njegove …

  • 08:40 21. November 2011.

    Če Zoki misli da je njegova lista zmagovita kombinacija in če misli, da Slovencev še ni srečala pamet, se hudo …

  • xy
    23:56 20. November 2011.

    Njavro, Njavro že dolgo delaš? si izgubil že malo živčke?<br />Vi jajčkoti bi vse izbrisal samo da vaš ljubljeni voditelj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.