Slovenija
17 ogledov

Z Jankovićevim opravičilom ne bo nič

Janković bo na volitvah nastopil kot neodvisni kandidat s svojo listo, na kateri Žurnal24 main
Ne, zakaj? Tako je odgovoril Zoran Janković na vprašanje, ali se bo opravičil javnosti, ker ji je zamolčal lastništvo hiše, v kateri sicer živi njegov sin.

Kot je znano, je te dni prišlo na dan, da je Zoran Janković tudi lastnik hiše v Grosupljem, čeprav tega sam doslej na izrecna vprašanja novinarjev po njegovem premoženju ni nikoli povedal.

"Ne gre za prikrivanje," je vidno nemiren na Pop TV zatrjeval sedanji ljubljanski župan in predsednik stranke Pozitivna Slovenija Zoran Janković. "Sinu smo leta 2004, ko se je poročil in dobil otroka, po dogovoru znotraj družine podarili to hišo."

Kot zatrjuje, jo je dobil na račun dolga, ki mu ga je bila dolžna družba Electa. "Zakaj nismo opravili prepisa, je stvar našega medsebojnega zaupanja. Če se bo Jure za to odločil, lahko to vedno naredimo."

Na novinarjevo vprašanje, ali se javnosti ne bo opravičil, ker vse doslej ni v intervjujih in odgovorih nikoli priznal lastništva nad hišo, pa je Janković pribil, da je bila hiša podarjena sinu, sam pa da nima njenega ključa in hodi tja zgolj na obiske.

Dodaja še, da je hišo prijavil protikorupcijski komisiji.

Komentarjev 36
  • dino.sepe 09:53 21.november 2011.

    Stare besede. Zmagovita in najboljša ekipa v Mercatorju, isto na MOL. V Mercatorju je poceni nabavljal in dražje prodajal. Njegove zmagovite trgovke pa imajo še danes 550 EUR plače. Ljubljanskega občana pa je zadolžil 8 x več od slovenskega povprečja ...prikaži več občin. E moj Jankoviću, nikoli se ti nisi ukvarjal z gospodarstvom, nikoli se nisi srečeval z svetovno konkurenco na trgu, kjer veljajo za tebi neznana pravila. Kvaliteta, cena , produktivnost, tehnologija, razvoj, proizvodnja...... Država pa ni niti Mercator, niti MOL. Program, ki ga ima tvoja stranka se ne da napisati v 14 dneh. Program je plod izkušenj, predvidevanj, analiz..... Sicer pa tvoja referenca sta tvoja polnoletna sinova.

  • Dixon 08:40 21.november 2011.

    Če Zoki misli da je njegova lista zmagovita kombinacija in če misli, da Slovencev še ni srečala pamet, se hudo moti. Njegovo listo sestavljajo večinoma odpadniki, katerih so se odkrižali predvsem voditelji levih strank in tudi Jelinčič. Zato bo pameten ...prikaži več človek, ki ne naseda populizmu in Kučanovim že poznanim nategancijam, dobro premislil, preden bo obkrožil tvojega prebežnika.

  • xy 23:56 20.november 2011.

    Njavro, Njavro že dolgo delaš? si izgubil že malo živčke?Vi jajčkoti bi vse izbrisal samo da vaš ljubljeni voditelj Jajo ostane čist, ko mati božja