Smrt v Murski Soboti: z nožem ga je zabodel sosed

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nove podrobnosti o okrutnem umoru v Murski Soboti.
Oglej si celoten članek

Vodja oddelka za splošno kriminaliteto v sektorju kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota Robert Roudi je na novinarski konferenci predstavil prve ugotovitve umora v Murski Soboti, o katerem smo poročali v preteklih dneh. Pravzaprav na predstavitvi zbranih obvestil policisti niso povedali nič bistveno novega, kar ne bi neuradno že prej zaokrožilo v medijih.

Dodali so le to, da sta bila 48-letni osumljenec, državljan Bosne in Hercegovine z začasnim delovnim dovoljenjem pri nas, in žrtev, 26-letnik iz območja Mestne občine Murske Sobote, pravzaprav soseda v večstanovanjski stavbi. Kljub kar 40 opravljenim razgovorom policistom za zdaj še ni uspelo razvozlati motiva za tako okrutno dejanje, saj neposrednih prič ni, trdijo pri PU Murska Sobota. 

48-letnik v priporu

Spomnimo: 26-letnik in 48-letnik naj bi se sprla že v pekarni, nato pa naj bi z nožem medsebojno obračunala v stanovanju. 26-letnik je nato izkrvavel pred blokom stanovanja, 48-letnik, ki do sedaj sicer še ni bil obravnavan zaradi kaznivih dejanj z znaki nasilja niti prekrškov, pa je pobegnil, a so ga policisti našli in odpeljali v bolnišnico Murska Sobota, nato pa je bil premeščen v UKC Maribor. Iz bolnišnice je bil odpuščen 8. februarja, nato pa so mu policisti odvzeli prostost in ga v četrtek odpeljali v pripor, so še pojasnili na tiskovni konferenci PU Murska Sobota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:17 10. Februar 2023.

    Slovenska folklora.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.