Slovenija
8279 ogledov

Novo o spopadu: žrtev obračuna z nožem 26-letnik

Spopad v Murski Soboti sobotainfo.com
Znanih je več podrobnosti o spopadu, ki se je zgodil v nedeljo v Murski Soboti.

Znane nove podrobnosti groziljivega spopada v Murski Soboti. Kot poroča spletni portal Sobota.info, je neuradno v spopadu, ki naj bi se začel v pekarni umrl 26-letnik iz območja Mestne občine Murska Sobota. Kasneje je Policija potrdila, da je žrtev res stara 26 let. 

"Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca," je zapisala Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota. Drugega udeleženca so policisti izsledili kmalu za tem. "Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden drugi udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico," so še dodali pri PU Murska Sobota. Na današnji novinarski konferenci je Rauševa še dodala, da je osumljenec državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Republike Slovenije. Kot je dodala, je osumljenec star 48 let in se zdravi v bolnišnici. Do sedaj ga Policija še ni obravnavala zaradi nasilništva, so dodali. 

Kot so prvi poročali na Sobotainfo, sta dva moška obračunala z nožem, pri čemer naj bi eden umrl že v stanovanju, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji. Policijski trak je bil tudi pred blokom na Vrtni ulici in na Slomškovi ulici.

Kot poroča omenjeni lokalni medij, krožijo govorice, da naj bi do spora prišlo v pekarni, posredi pa naj bi bile celo droge. Toda Policija nobene od te informacij do sedaj ni potrdila. "Zbiramo obvestila o okoliščinah, motiv za zdaj ni znan. Ko bomo zbrali vsa obvestila, vas bomo o tem obvestili," je dejala Rauševa na današnji novinarski konferenci.

Komentarjev 3
  • andrej084 11:38 06.februar 2023.

    Kulturna obogatitev, je Tanja kaj zaskrbljena???