Za sto evrov je šel nadenj z nožem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sinoči po 23. uri je neznanec oropal taksista.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana je bila sinoči malo po 23. uri obveščena o ropu taksista, ki ga je izvršil za zdaj še neznani storilec na območju ljubljanskega Mosteca. Storilec je taksistu zagrozil z nožem in mu ukradel okoli 100 evrov.

Taksist pri tem ni bil poškodovan, so danes sporočili s policijske uprave.

Po doslej zbranih podatkih je ropar kot stranka vstopil v taksi na Šišenski cesti. Policisti so ob prijavi pregledali območje Mosteca, parka Tivoli in okolico, vendar roparja zaenkrat še niso izsledili. Policisti nadaljujejo preiskavo.

Slovenija To je ostalo od policijskega vozila

Opozorilo Gorenjci, pozor: Policija svari pred dvema osebama, ki fotografirata hiše

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 7. Avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.