Z oglasom do čiste reke

Foto: Žurnal24 (Foto: Pristop)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na okoljskem ministrstvu so pripravili projekt Moja reka si, s katerim želijo javnost na kreativen in zabaven način ozaveščati o pomenu ohranjanja rek. Sodelujete lahko tako, da ustvarite oglas.
Oglej si celoten članek

Do 14. maja lahko mladi ustvarijo televizijski, radijski ali tiskan oglas, s katerim bodo vrstnike, družine, pa tudi širšo slovensko javnost na kreativen in zabaven način ozaveščali o pomenu ohranjanja rek in spodbujali razmislek o odgovornosti ljudi za prihodnost rek.

K projektu je pristopil tudi raper Zlatko, ki je ob tem priložnosti ustvaril tudi oglas, ki ga lahko vidite v zavihku Video. Pri izvedbi natečaja pa aktivno sodeluje tudi Ekošola.

Raper Zlatko je že pripravil videospot. Oglejte si ga s klikom na fotografijo. (Foto: Boštjan Tacol)

Odziv na natečaj je po podatkih okoljskega ministrstva izjemen, saj je prijavljenih več kot 65 oglasov, ki jih bodo zasnovali mladi skupaj s svojimi mentorji iz šol in vrtcev po vsej Sloveniji.

Vsi natečajni oglasi bodo po 14. maju, ko se natečaj zaključi, na ogled na spletu, najboljši med njimi pa javno predstavljeni in nagrajeni na zaključnem dogodku 1. junija 2010, na dan Save.

Več informacij o natečaju OGLAS ZA MOJO REKO ter o razpisnih pogojih in potrebni dokumentaciji je objavljenih na www.ekosola.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.