Slovenija
27 ogledov

Z oglasom do čiste reke

(Foto: Pristop)
1/2
Žurnal24 main
Na okoljskem ministrstvu so pripravili projekt Moja reka si, s katerim želijo javnost na kreativen in zabaven način ozaveščati o pomenu ohranjanja rek. Sodelujete lahko tako, da ustvarite oglas.

Do 14. maja lahko mladi ustvarijo televizijski, radijski ali tiskan oglas, s katerim bodo vrstnike, družine, pa tudi širšo slovensko javnost na kreativen in zabaven način ozaveščali o pomenu ohranjanja rek in spodbujali razmislek o odgovornosti ljudi za prihodnost rek.

K projektu je pristopil tudi raper Zlatko, ki je ob tem priložnosti ustvaril tudi oglas, ki ga lahko vidite v zavihku Video. Pri izvedbi natečaja pa aktivno sodeluje tudi Ekošola.

Raper Zlatko je že pripravil videospot. Oglejte si ga s klikom na fotografijo. (Foto: Boštjan Tacol)

Odziv na natečaj je po podatkih okoljskega ministrstva izjemen, saj je prijavljenih več kot 65 oglasov, ki jih bodo zasnovali mladi skupaj s svojimi mentorji iz šol in vrtcev po vsej Sloveniji.

Vsi natečajni oglasi bodo po 14. maju, ko se natečaj zaključi, na ogled na spletu, najboljši med njimi pa javno predstavljeni in nagrajeni na zaključnem dogodku 1. junija 2010, na dan Save.

Več informacij o natečaju OGLAS ZA MOJO REKO ter o razpisnih pogojih in potrebni dokumentaciji je objavljenih na www.ekosola.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.