Za manjšo zamudo je krivo vreme

Foto: Žurnal24 Vzporedno z gradnjo novega prizidka potekajo priprave na zamenjavo dotrajane str
Dela na prizidku vzhodne tribune končana do začetka hokejske sezone 2010/11.
Oglej si celoten članek

"Prva faza obnove hokejske dvorane Podmežakla bo končana do začetka hokejske sezone 2010/11, ko bo na novo pridobljenih 4.535 kvadratnih metrov površin, prostora na vzhodni tribuni pa bo za 1.468 gledalcev," pojasnjuje jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger.

Od uvedbe izvajalcev v delo, ki je bila 23. julija, do februarja so bili izvedeni pripravljalna dela, izkop ter odvoz materiala, pri tem pa so se pojavljale velike skale, ki so dodatno otežile delo in rušitev prizidka dvorane. Izvedena so že tudi armiranobetonska dela do drugega nadstropja s tribunami. "Glede na terminski načrt je zaradi zimskih razmer, torej hladnih dni in velike količine snega, izvedba del nekoliko v zaostanku, vendar bo načrtovano zunanje betonsko ogrodje končano do načrtovanega končnega roka, to je do začetka aprila, ko se po zaključku hokejsko-drsalne sezone izvajalcu del predajo notranji prostori dvorane. Vzporedno že potekajo priprave na drugo fazo, na obnovo strehe in gradnjo zunanjega stopnišča II., ki se bo predvidoma izvajala v letu 2011," dodajajo na Občini Jesenice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.