Za Moneto naročnina

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Telekom. Naročnina predvidoma od 1. aprila. Cene še ne razkrivajo
Oglej si celoten članek

Telekom je naročnike obvestil, da bodo 1. aprila začeli zaračunavati naročnino za storitev Moneta. Koliko bo znašala, ne želijo razkriti, mora pa biti cenik objavljen najmanj dva meseca pred uveljavitvijo sprememb, torej najpozneje 1. februarja. Kdor se z naročnino ne strinja, lahko storitev do konca marca odjavi, a le pisno v Telekomovih centrih. Na vprašanji, zakaj ne bi omogočili odjave z SMS-sporočilom in zakaj je storitev sploh treba odjaviti, če se nanjo naročniki nikoli niso izrecno prijavili, v Telekomu odgovarjajo, da je pisna odjava nujna, ker gre za plačilni instrument, enakovreden bančni kartici, ter da so naročniki uporabo pisno uredili ob podpisu pogodbe.

Kdor ne rabi, ne bo plačal 

"Uporabnikom, ki storitve ne uporabljajo oziroma je ob morebitni uvedbi članarine ne bodo uporabljali, seveda članarine za Moneto ne bomo zaračunali," so sicer obljubili v Telekomu.

Največ vozovnic LPP

Na Simobilu so povedali, da sta lastnika Monete Telekom in NKBM, zato bodo morali slediti spremembam pogojev uporabe. Z Moneto sicer vsak mesec plačuje več deset tisoč njihovih naročnikov. "V največji meri plačujejo vozovnice LPP, sledi plačilo storitev na bencinskih črpalkah Petrol. Zneski se razlikujejo glede na storitev – od 1,20 evra za vozovnico LPP do zneska za poln rezervoar bencina," je pojasnil Miran Razoršek iz Simobila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:33 8. Februar 2014.

    Mobitel so združli z Telekomom, ker je bil telekom sam po sebi ničvreden na mednarodnih trgih za prodajo. Gre se …

  • 14:21 14. Januar 2014.

    Tale naročnina za Moneta je ena velika neumnost. tisti, ki si je tole spomnil, ne ve kje živi. Že tako …

  • 13:04 12. Januar 2014.

    Mislim, da imaš prav.<br />V Sloveniji je že praksa, da se dobro podjetje na hitro ''uniči'' ( Merkator, CPL,...) in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.