Slovenija
39 ogledov

Za Moneto naročnina

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dixon 14:21 14.januar 2014.

    Tale naročnina za Moneta je ena velika neumnost. tisti, ki si je tole spomnil, ne ve kje živi. Že tako je malo uporabnikov imelo tole moneto, s tole naročnino pa jih bo še manj. res me zanima kdo jo bo ...prikaži več še uporabljal. Potem pa še to da na Telekomu sploh ne vedo kok bo tale naročnina. Se mi zdi da malce zavajajo in prenašajo naokoli uporabnike. Nič drugega. Kot SImobil.

  • Matej Razgoršek 20:33 08.februar 2014.

    Mobitel so združli z Telekomom, ker je bil telekom sam po sebi ničvreden na mednarodnih trgih za prodajo. Gre se predvsem za lobije mobilne industrije, striktno iz nemčije, ki hočejo imeti vse pod nadzorom, in zato se je vse skupaj ...prikaži več združilo v eno firmo, da ima Telekom "na moči", zaradi Mobitela, in potemtakem lažje prodaje ;) malo še počakat, bo Telekom hitro pod Nemškim lastnikom ;)

  • lukaz 13:04 12.januar 2014.

    Mislim, da imaš prav.V Sloveniji je že praksa, da se dobro podjetje na hitro ''uniči'' ( Merkator, CPL,...) in proda za majhne denarje kakemu prijatelju ministra ali pa kakega sekretarja!Zakaj pa mislite, da bo država zdaj začela urejati ...prikaži več energetiko?! Ker je tam še denar, ki si ga lahko razdelijo in prodajo okostje!

  • mph 10:51 12.januar 2014.

    In kaj zdaj, če nekdo ne bo podpisal? Bo potem lahko avtomatično plačal ali nič več, če bo nujno rabil, npr. premalo drobiža v denarnici, saj je za to najbolj uporabna. In če potem ne bom več, mi bodo avtomatično ...prikaži več podaljševali naročnino, ker kot razumem bo to po nekem avtomatizmu. No, jasno je samo eno, nekdo ima velik interes uničit Telekom in ga prodat. Pa ne govorim zdaj na račun tega problema z Moneto, začelo je zločinsko naravnost ukinitvijo enega redkih prepoznavnih simbolov v Sloveniji, Mobitela. Ki so ga združili z nekim brzeveznim Telekomom, ki ne pomeni nič. Me zanima kdo bo kmalu ponovno registriral Mobitel marko za jo tržit naprej in živet na žuljih preteklosti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.