Poskus uboja v Velenju, 33-letnik napadel 36-letnika, rešil ga je sosed

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
V stanovanjskem bloku v Velenju je v petek prišlo do prepira med dvema moškima, ki se je sklenil tako, da je 33-letni moški z nožem zabodel 36-letnika, so sporočili iz Policijske uprave Celje.
Oglej si celoten članek

Hudo poškodovanega 36-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je zaradi zelo hudih poškodb ostal na zdravljenju.

Celjski policisti so bili o dogodku, ki se je končal s hudimi poškodbami, obveščeni v petek zvečer. Z zbiranjem obvestil, ogledom kraja dejanja in drugimi preiskovalnimi dejanji so ugotovili, da je 33-letni osumljenec prišel do vrat stanovanja 36-letnega moškega, kjer sta se sprla. Do prepira naj bi prišlo zaradi dolžniško-upniških razmerij. Med prepirom je 33-letnik z nožem zabodel 36-letnika.

Dogajanje je opazil sosed, ki je uspel poškodovanega 36-letnika povleči v svoje stanovanje. Osumljeni je v nadaljevanju poskušal vstopiti v sosedovo stanovanje, kar pa mu ni uspelo, je pa z nožem poškodoval vhodna vrata stanovanja.

Hudo poškodovanega 36-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je zaradi zelo hudih poškodb ostal na zdravljenju.

Policisti so osumljenemu 33-letniku kmalu po storjenem dejanju odvzeli prostost, danes pa ga bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja privedli k preiskovalnemu sodniku.

Fotografija je simbolična.

Slovenija Medved napadel žensko Slovenija Kar 35 litrov vina za povprečnega Slovenca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:07 30. Januar 2022.

    Bolje biti pijan,nego star🤣😃😂.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.