Zagorelo na železniški postaji

Foto: Občina Sevnica
Foto: Občina Sevnica
Poškodovanih ni bilo, nastala je zgolj premoženjska škoda.
Oglej si celoten članek

Požar, ki je v torek popoldne zajel večje skladišče na Kvedrovi ulici v Sevnici, je kljub intervenciji dolenjskih gasilcev uničil celoten objekt. Zagorelo je v skladišču železniške postaje. Ostale stavbe niso bile ogrožene, vozila v bližini pa so bila pravočasno umaknjena. Poškodovanih v požaru ni bilo, so sporočili iz Policijske uprave Novo Mesto.

Gasilci so požar v skladiščnem prostoru v Sevnici uspeli pogasiti nekaj pred 21. uro. Kljub temu je po prvih ocenah zaradi ognja nastala velika premoženjska škoda, so sporočili.

xxx

Policisti so območje požara zavarovali. Ko bodo razmere na požarišču dopuščale, bodo kriminalisti opravili ogled požarišča in ugotavljali vzrok za nastanek požara.

Vodja službe za odnose z javnostmi na Slovenskih železnicah Tea Šavor je za portal 24ur v torek pojasnila, da je zagorelo v skladišču, ki ga Slovenske železnice oddajajo. V prostoru naj ne bi bilo nevarnih snovi, kar so potrdili tudi policisti PU Novo mesto. 

Med gašenjem je bila proga zavarovana, trije tiri pa so bili zaprti. Promet je bil ustavljen za približno eno uro.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.