Slovenija
763 ogledov

Zagorelo na železniški postaji

Požar v Sevnici Občina Sevnica
Poškodovanih ni bilo, nastala je zgolj premoženjska škoda.

Požar, ki je v torek popoldne zajel večje skladišče na Kvedrovi ulici v Sevnici, je kljub intervenciji dolenjskih gasilcev uničil celoten objekt. Zagorelo je v skladišču železniške postaje. Ostale stavbe niso bile ogrožene, vozila v bližini pa so bila pravočasno umaknjena. Poškodovanih v požaru ni bilo, so sporočili iz Policijske uprave Novo Mesto.

Gasilci so požar v skladiščnem prostoru v Sevnici uspeli pogasiti nekaj pred 21. uro. Kljub temu je po prvih ocenah zaradi ognja nastala velika premoženjska škoda, so sporočili.

Policisti so območje požara zavarovali. Ko bodo razmere na požarišču dopuščale, bodo kriminalisti opravili ogled požarišča in ugotavljali vzrok za nastanek požara.

Vodja službe za odnose z javnostmi na Slovenskih železnicah Tea Šavor je za portal 24ur v torek pojasnila, da je zagorelo v skladišču, ki ga Slovenske železnice oddajajo. V prostoru naj ne bi bilo nevarnih snovi, kar so potrdili tudi policisti PU Novo mesto. 

Med gašenjem je bila proga zavarovana, trije tiri pa so bili zaprti. Promet je bil ustavljen za približno eno uro.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.