Zapis besne učiteljice, ki ga je delilo skoraj dva tisoč ljudi

Foto: Nik Rovan Slovenske novice: V šolstvu se obeta kup novosti
Po družabnih omrežjih se je razširil zapis učiteljice in mame, jezne na šolske oblasti zaradi nejasnosti glede ponovnega začeta pouka za vse učence.
Oglej si celoten članek

Zapletli ste nas v zgodbo, ki nima nič s strokovnostjo, nič z razumom niti razumevanjem, kaj šele z empatijo, je na Facebooku zapisala učiteljica in mama, jezna zaradi mencanja šolske ministrice in vseh pristojnih glede odhoda vseh učencev v šolo.

xxx

Spomnimo, ministrica za šolstvo Simona Kustec je danes dejala, da so odločitev o tem če oziroma kdaj bodo otroci šli v šole, sprejeli že v torek, a da jo mora v četrtek potrditi še vlada. 

„Če bi imeli vsaj malo zdrave pameti in občutka za ljudi, bi drugi teden v juniju vse otroke poslali na počitnice, učitelje evalvirat tole situacijo, v katero smo bili potisnjeni, potem pa bi prisluhnili, kaj vam imamo povedati,“ je v zapisu na Facebooku dodala jezna učiteljica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • MK
    09:10 28. Maj 2020.

    baba butasta... smili se mi. ojej, se ji mudi na 2-mesečne počitnice? njena rešitev, da se razglasijo počitnice. ja super. …

  • 09:07 28. Maj 2020.

    in to vpetek ko imam že vse spakirano neodgovorna vlada.

  • 08:30 28. Maj 2020.

    Delovanje vlade: kjer gre za pridobivanje nekih koristi in uveljavljanje moči so zelo odločni, kjer gre za strokovna vprašanja so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.