Slovenija
12296 ogledov

Zapis besne učiteljice, ki ga je delilo skoraj dva tisoč ljudi

ljubljana01.06.09, ekonomska sola ljubljana, ucenci, dijaki, foto: nik rovan Nik Rovan
Po družabnih omrežjih se je razširil zapis učiteljice in mame, jezne na šolske oblasti zaradi nejasnosti glede ponovnega začeta pouka za vse učence.

Zapletli ste nas v zgodbo, ki nima nič s strokovnostjo, nič z razumom niti razumevanjem, kaj šele z empatijo, je na Facebooku zapisala učiteljica in mama, jezna zaradi mencanja šolske ministrice in vseh pristojnih glede odhoda vseh učencev v šolo.

Spomnimo, ministrica za šolstvo Simona Kustec je danes dejala, da so odločitev o tem če oziroma kdaj bodo otroci šli v šole, sprejeli že v torek, a da jo mora v četrtek potrditi še vlada. 

„Če bi imeli vsaj malo zdrave pameti in občutka za ljudi, bi drugi teden v juniju vse otroke poslali na počitnice, učitelje evalvirat tole situacijo, v katero smo bili potisnjeni, potem pa bi prisluhnili, kaj vam imamo povedati,“ je v zapisu na Facebooku dodala jezna učiteljica.

Komentarjev 12
  • MK 09:10 28.maj 2020.

    baba butasta... smili se mi. ojej, se ji mudi na 2-mesečne počitnice? njena rešitev, da se razglasijo počitnice. ja super. starši pa bodo namesto 2-mesecev problemov imeli 3- mesece problemov. Učiteljica boste vi organizirali varstvo? Ker v gospodarstvu te pa ...prikaži več 14 dni vnaprej obvestijo kaj in kdaj boš počel? Si slišala za službeno pot? Jutri moraš v Munchen. Ti bi seveda pisala ministrici? Folk je zblojen. Očitno je bilo premalo mrtvih....

  • bogdan76 09:07 28.maj 2020.

    in to vpetek ko imam že vse spakirano neodgovorna vlada.

  • bodočipartizan 08:30 28.maj 2020.

    Delovanje vlade: kjer gre za pridobivanje nekih koristi in uveljavljanje moči so zelo odločni, kjer gre za strokovna vprašanja so kaotični in izgubljeni kot osnovnošolci, ki prvič vidijo integrale.