Slovenija
12335 ogledov

Zapis besne učiteljice, ki ga je delilo skoraj dva tisoč ljudi

Slovenske novice: V šolstvu se obeta kup novosti Nik Rovan
Po družabnih omrežjih se je razširil zapis učiteljice in mame, jezne na šolske oblasti zaradi nejasnosti glede ponovnega začeta pouka za vse učence.

Zapletli ste nas v zgodbo, ki nima nič s strokovnostjo, nič z razumom niti razumevanjem, kaj šele z empatijo, je na Facebooku zapisala učiteljica in mama, jezna zaradi mencanja šolske ministrice in vseh pristojnih glede odhoda vseh učencev v šolo.

Spomnimo, ministrica za šolstvo Simona Kustec je danes dejala, da so odločitev o tem če oziroma kdaj bodo otroci šli v šole, sprejeli že v torek, a da jo mora v četrtek potrditi še vlada. 

„Če bi imeli vsaj malo zdrave pameti in občutka za ljudi, bi drugi teden v juniju vse otroke poslali na počitnice, učitelje evalvirat tole situacijo, v katero smo bili potisnjeni, potem pa bi prisluhnili, kaj vam imamo povedati,“ je v zapisu na Facebooku dodala jezna učiteljica.

Komentarjev 12
  • MK 09:10 28.maj 2020.

    baba butasta... smili se mi. ojej, se ji mudi na 2-mesečne počitnice? njena rešitev, da se razglasijo počitnice. ja super. starši pa bodo namesto 2-mesecev problemov imeli 3- mesece problemov. Učiteljica boste vi organizirali varstvo? Ker v gospodarstvu te pa ...prikaži več 14 dni vnaprej obvestijo kaj in kdaj boš počel? Si slišala za službeno pot? Jutri moraš v Munchen. Ti bi seveda pisala ministrici? Folk je zblojen. Očitno je bilo premalo mrtvih....

  • bogdan76 09:07 28.maj 2020.

    in to vpetek ko imam že vse spakirano neodgovorna vlada.

  • bodočipartizan 08:30 28.maj 2020.

    Delovanje vlade: kjer gre za pridobivanje nekih koristi in uveljavljanje moči so zelo odločni, kjer gre za strokovna vprašanja so kaotični in izgubljeni kot osnovnošolci, ki prvič vidijo integrale.