Zaprla mu je pot, motorist umrl na kraju

Foto: Maribor24.si Prometna nesreča pri Šentilju, v kateri je umrl 25-letni motorist Foto: Maribor24.si Prometna nesreča pri Šentilju, v kateri je umrl 25-letni motorist
Nesreča se je zgodila v sredo nekaj po 18. uri.
Oglej si celoten članek

S PU Maribor so sporočili, da se je približno 200 metrov pred starim nekdanjim Mednarodnim mejnimprehodom Šentilj zgodila prometna nesreča. 46-letna voznica osebnega avtomobila je vozila po regionalni cesti iz smeri Šentilja v smeri Avstrije. 

Ko je pripeljala do križišča, je zavila levo na parkirni prostor trgovine v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno po svoji strani pripeljal 25-letni Hrvat, voznik motornega kolesa avstrijskih registrskih oznak. Voznica mu je tako zaprla pot, voznik pa je z motornim kolesom trčil v njen osebni avtomobil. 

Voznika motornega kolesa so na kraju oživljali do krepko čez 19. uro, a je zaradi prehudih poškodb umrl na kraju prometne nesreče, so sporočili s PU Maribor. 

Policisti bodo voznico osebnega avtomobila kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. 

Foto: Maribor24.si Prometna nesreča pri Šentilju, v kateri je umrl 25-letni motorist

Več fotografij tragične nesreče si lahko ogledate na portalu maribor24.si.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 11:22 20. September 2018.

    tomi67, očitno še nisi videl, kaj je razsut motor... Glede na stanje tega motocikla bi si upal trditi ravno nasprotno, …

  • 10:46 20. September 2018.

    Avtor novice je STA !! A ni sramota za njih in novinarja , da ni znal vprašati ali so SLO …

  • 09:52 20. September 2018.

    tomi67, dej ne seri ker ne poznaš vseh okoliščin! več lahko pove policija....in zadeve bodo razjasnjene na sodišču!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.