Slovenija > Črna kronika
11541 ogledov

Zaprla mu je pot, motorist umrl na kraju

Prometna nesreča pri Šentilju, v kateri je umrl 25-letni motorist
1/2
Maribor24.si
Nesreča se je zgodila v sredo nekaj po 18. uri.

S PU Maribor so sporočili, da se je približno 200 metrov pred starim nekdanjim Mednarodnim mejnimprehodom Šentilj zgodila prometna nesreča. 46-letna voznica osebnega avtomobila je vozila po regionalni cesti iz smeri Šentilja v smeri Avstrije. 

Ko je pripeljala do križišča, je zavila levo na parkirni prostor trgovine v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno po svoji strani pripeljal 25-letni Hrvat, voznik motornega kolesa avstrijskih registrskih oznak. Voznica mu je tako zaprla pot, voznik pa je z motornim kolesom trčil v njen osebni avtomobil. 

Voznika motornega kolesa so na kraju oživljali do krepko čez 19. uro, a je zaradi prehudih poškodb umrl na kraju prometne nesreče, so sporočili s PU Maribor. 

Policisti bodo voznico osebnega avtomobila kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu. 

Prometna nesreča pri Šentilju, v kateri je umrl 25-letni motorist | Avtor: Maribor24.si Maribor24.si

Več fotografij tragične nesreče si lahko ogledate na portalu maribor24.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • gorazd85 11:22 20.september 2018.

    tomi67, očitno še nisi videl, kaj je razsut motor... Glede na stanje tega motocikla bi si upal trditi ravno nasprotno, da hitrost ni bila visoka.

  • Žurnalček 10:46 20.september 2018.

    Avtor novice je STA !! A ni sramota za njih in novinarja , da ni znal vprašati ali so SLO državljani ali tuji ! 200m stran od meje je to zelo važen podatek. Še malo pa bodo zaradi varovanja podatkov ...prikaži več objavili takšne novice ! Na področju kraja Šentilj je prišlo do prometne nesreče v kateri je umrla 1 oseba. KONEC !

  • Energetik 09:52 20.september 2018.

    tomi67, dej ne seri ker ne poznaš vseh okoliščin! več lahko pove policija....in zadeve bodo razjasnjene na sodišču!