Zaprte bo pol Ljubljane

Foto: Žurnal24 zapora ceste, cestna zapora, prometni znak
Od danes zaprti dve pomembni prometnici.
Oglej si celoten članek

Zaradi del bo od danes, 17. oktobra, do predvidoma 30. oktobra za ves promet zaprta Letališka cesta pri krožišču z Bratislavsko cesto. Obvoz bo po Bratislavski in Leskoškovi cesti.

Foto: MOL zapora ceste

Zaradi rekonstrukcije bo zaprta tudi Vodnikova cesta na odseku med Šišensko cesto in ulico Na jami. Zaprta bo do nedelje, 20. oktobra.

Foto: MOL zapora ceste

Obvoz je po Šišenski in Celovški cesti, mestni avtobusi na linijah 7 in 7L vozijo po obvozni trasi: Vodnikova cesta – Šišenska cesta – Celovška cesta.

Vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije, so sporočili iz Mestne občine Ljubljana.

Svetujejo vam, da aktualne informacije o mobilnosti in zaporah cest spremljate na portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo, poti po mestu pa lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:20 17. Oktober 2019.

    Bodite srečni.. pri nas delajo samo v tistem letu ko so volitve!Pa še to velik in naspol.

  • 11:58 17. Oktober 2019.

    ko bi se vsaj držali rokov. gremo stavit, da jim ne bo uspelo? En in isti izvajalec na vec gradbiscih, …

  • MK
    08:10 17. Oktober 2019.

    hudiči, zaprli so že včeraj. objavijo danes. včeraj pač, ko vas je..... pa stojite v kolonah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.