Slovenija
9014 ogledov

Zaprte bo pol Ljubljane

zapora ceste Žurnal24 main
Od danes zaprti dve pomembni prometnici.

Zaradi del bo od danes, 17. oktobra, do predvidoma 30. oktobra za ves promet zaprta Letališka cesta pri krožišču z Bratislavsko cesto. Obvoz bo po Bratislavski in Leskoškovi cesti.

zapora ceste | Avtor: MOL MOL

Zaradi rekonstrukcije bo zaprta tudi Vodnikova cesta na odseku med Šišensko cesto in ulico Na jami. Zaprta bo do nedelje, 20. oktobra.

zapora ceste | Avtor: MOL MOL

Obvoz je po Šišenski in Celovški cesti, mestni avtobusi na linijah 7 in 7L vozijo po obvozni trasi: Vodnikova cesta – Šišenska cesta – Celovška cesta.

Vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije, so sporočili iz Mestne občine Ljubljana.

Svetujejo vam, da aktualne informacije o mobilnosti in zaporah cest spremljate na portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo, poti po mestu pa lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • matjaz18 13:20 17.oktober 2019.

    Bodite srečni.. pri nas delajo samo v tistem letu ko so volitve!Pa še to velik in naspol.

  • jakec1575 11:58 17.oktober 2019.

    ko bi se vsaj držali rokov. gremo stavit, da jim ne bo uspelo? En in isti izvajalec na vec gradbiscih, brez penalov v preteklosti zaradi zamud.

  • MK 08:10 17.oktober 2019.

    hudiči, zaprli so že včeraj. objavijo danes. včeraj pač, ko vas je..... pa stojite v kolonah.