Ne boste verjeli, kakšno položnico za elektriko so mu poslali domov

Foto: Klub gurmanov Skaručna Opomin pred izvršbo
Dolgovali so jim natanko en cent.
Oglej si celoten članek

Klub gurmanov Skaručna je na Facebooku objavil opomin pred sodno izvršbo, ki ga jim je poslalo podjetje Energija plus - zato, ker so jim dolgovali natanko en cent. 

"Naj vsi vidijo! Naj bo sram Energija plus!" so ob tem zapisali, ostali komentatorji pa so bili prav tako ogorčeni nad ravnanjem slovenskega dobavitelja elektrike. 

Foto: Klub gurmanov Skaručna Opomin pred izvršbo

V podjetju Energija plus pa so se za poslani opomin hitro opravičili. "Zaradi tehnične napake v našem sistemu je prišlo do napake pri obdelavah. Skrb in zadovoljstvo za kupce je za Energijo plus na prvem mestu, zato sprejmite naše iskreno opravičilo za nastalo situacijo. Prejeti opomin smatrajte kot brezpredmeten," so odvrnili.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 44

  • 09:59 15. Februar 2021.

    FURS pri letni dohodnine, ne zaračunava dolga- vrača dolga pod 10 evrov.. prenese na prvo naslednjo položnico vračila..

  • 13:10 14. Februar 2021.

    zakon o izvrsbi ne dovoli izvrsbe za manj kot 10 eur, tako da predlog na sodisce sicer lahko vlozijo, samo …

  • 10:09 14. Februar 2021.

    verjemite mi da se splača tožit tud za cent.. pa saj advokati in rubežniki niso plačan od procentov zneska ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.