Slovenija
37320 ogledov

Ne boste verjeli, kakšno položnico za elektriko so mu poslali domov

Kovanec za en cent Profimedia
Dolgovali so jim natanko en cent.

Klub gurmanov Skaručna je na Facebooku objavil opomin pred sodno izvršbo, ki ga jim je poslalo podjetje Energija plus - zato, ker so jim dolgovali natanko en cent. 

"Naj vsi vidijo! Naj bo sram Energija plus!" so ob tem zapisali, ostali komentatorji pa so bili prav tako ogorčeni nad ravnanjem slovenskega dobavitelja elektrike. 

Opomin pred izvršbo | Avtor: Klub gurmanov Skaručna Klub gurmanov Skaručna

V podjetju Energija plus pa so se za poslani opomin hitro opravičili. "Zaradi tehnične napake v našem sistemu je prišlo do napake pri obdelavah. Skrb in zadovoljstvo za kupce je za Energijo plus na prvem mestu, zato sprejmite naše iskreno opravičilo za nastalo situacijo. Prejeti opomin smatrajte kot brezpredmeten," so odvrnili.

Naj vsi vidijo! Naj bo sram Energija plus!

Objavil/a Klub Gurmanov Skaručna dne Četrtek, 11. februar 2021

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 44
  • kapibara 09:59 15.februar 2021.

    FURS pri letni dohodnine, ne zaračunava dolga- vrača dolga pod 10 evrov.. prenese na prvo naslednjo položnico vračila..

  • igorgeus 13:10 14.februar 2021.

    zakon o izvrsbi ne dovoli izvrsbe za manj kot 10 eur, tako da predlog na sodisce sicer lahko vlozijo, samo sodisce izvrsbe ne bo dovolilo in bo predlog zavrglo.

  • rd2dmk2 10:09 14.februar 2021.

    verjemite mi da se splača tožit tud za cent.. pa saj advokati in rubežniki niso plačan od procentov zneska ampak po svojih postavkah. zato lepo plačat dolg in pa zamenjat , saj jih je dost, če drugi ne bo boljš, ...prikaži večš, bo pa tretji. zavedajte se da toti živijo od naše lenobe. ja če bi se borili tud mi za vsak cent, in to vsi, bi kmalu nehali in se pošteno potrudili za stranke.