Magazin > Bizarno
5285 ogledov

Bizarno: Svoji punci zaračunal dobrih 20 evrov, ker prespi pri njem

Seks Profimedia
Kaj pravite?

25-letnik je uporabnikom Reddita povedal, da s punco živita ločeno, a so se, odkar pri njem biva tri ali štiri noči na teden, povišali računi za komunalne storitve. Zato jo je prosil, naj začne plačevati 24 dolarjev za vsako noč, ki jo preživi pri njem. 

Povedal je, da mu je sicer všeč, da dekle prespi pri njem in da z njo vidi skupno prihodnost, a da se ne želi počutiti kot "bon za kosilo".  "Ona in njeni prijatelji mislijo, da sem nerazumen, govorijo ji celo, naj me zapusti. Menim, da je smiselno, da jo prosim, naj mi pomaga plačevati račune zdaj, ko več časa preživi z mano, ali se morda motim,“ je spraševal po omenjeni spletni strani in razkril še, da je njegova najemnina zelo visoka, za stanovanje namreč plačuje 1800 dolarjev na mesec. 

Tudi na spletni strani Reddit je naletel na neodobravanje. Večino uporabnikov je povedalo, da se jim deljenje stroškov zdi primerno le, če živiš skupaj in ne, če je dekle le gostja. Povedali so mu, da bi bili sami užaljeni, če bi jih partner prosil kaj takega in se zamislili nad zneskom. Nekdo ga je celo vprašal, če se dekle, ko je pri njem, cel dan tušira, da ji uspe stroške zvišati za 24 dolarjev na dan. 

Komentarjev 1
Sorodne novice