Magazin > Bizarno
15402 ogledov

Skrivnost monolita je rešena

Monolit Instagram
Nezemljani na delu?

Svet je z začudenjem opazoval, ko so prejšnji mesec v puščavi na jugu ameriške zvezne države Utah oskrbniki divjih živali, ki so šteli ovce iz helikopterja, odkrili ogromen kovinski monolit. 

Kmalu so monoliti po vsem svetu začeli rasti kot gobe po dežju. Drugi se je pojavil v Romuniji. In tako kot se pojavijo, tudi izginejo, zato nekateri verjamejo, da jih postavljajo nezemljani. "2,8 metra visoka konstrukcija je čez noč izginila tako tiho, kot je bila postavljena," je za Reuters povedal lokalni novinar Robert Iosub.

Tretji pa se je pojavil v Kaliforniji. Do zdaj ni nihče vedel, kdo je odgovoren za skrivnostne strukture.  Čeprav je izvor monolitov sprožil nešteto teorij, od nezemljanov do marketinškega trika. Nato pa je za monolite prevzela odgovornost svetovna skupnost umetnikov The Most Famous Artists, ki odstranjene ameriške monolite sedaj prodaja za 45 tisoč ameriških dolarjev. Kot dokaz, da so za postavitve skrivnostnih kovinskih skulptur res odgovori oni, pa so objavili tudi fotografijo monolita v nastajanju. 

Skrivnostni monolit so decembra odkrili celo v Prlekiji. Lokacijo v Sloveniji  je 6. decembra prvi razkril spletni portal prlekija-on.net, ki je poročal, da so skrivnostni monolit odkrili na Jeruzalemu.

Komentarjev 3
  • rexuathe 18:25 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • seicacun 14:45 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • siblfromwai 11:38 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Sorodne novice