Zaradi grožnje z bombo preloženo Snežičevo sojenje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Posredovale so intervencijske službe, ki so objekt pregledale in preverile obstoj morebitne nevarnosti.
Oglej si celoten članek

V sodni palači v Ljubljani so danes prejeli anonimni klic, da je v prostorih sodišča podtaknjena bomba. Policisti so zavarovali in izpraznili prostore ter opravili pregled stavbe. Sodišče je bilo zaradi izrednega dogodka zaprto do okoli 10.30, zdaj pa ponovno posluje, piše na spletni strani okrožnega sodišča.

Policisti so zavarovali in izpraznili prostore, opravili pregled stavbe ter ugotovili, da gre za lažno objavo. Kot so za STA sporočili s Policijske uprave Ljubljana, policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja zoper javni red in mir. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Na policiji so za STA pojasnili, da so bili okoli 8.30 obveščeni, da bi se lahko v eni izmed ustanov na območju centra Ljubljane nahajal nevaren predmet. Objekt so izpraznili, na kraju so posredovale intervencijske službe, ki so objekt pregledale in preverile obstoj morebitne nevarnosti, so dodali.

Prav za danes je bil predviden začetek sojenja v zadevi v zadevi Rok Snežič proti portalu necenzurirano.si. Predobravnavni narok v omenjenem primeru je bil zaradi grožnje z bombo preložen, poroča omenjeni medij.

Okrožno sodišče v Ljubljani je v zadevi združilo 15 Snežičevih tožb, s katerimi se je podjetnik spravil nad portal. Sojenje naj bi se začelo danes ob 10. uri.

Slovenija Razglasil bankrot, zdaj na elitni lokaciji gradi vilo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 07:29 23. November 2022.

    Slovensko pravosodje še lopovskega provokatorja ne umiri.

  • 19:53 22. November 2022.

    folk slovenčki glup do daske, vse kar se najde v zvezi z janšo, gremo uporabit ... poznam osebke, ki nosijo …

  • 19:09 22. November 2022.

    čisti populizem, tip je prijavil osebni stečaj, baje se vozi z maseratijem, ki je znak prestiža lastnikov, ki se ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.