Slovenija
4777 ogledov

Zaradi grožnje z bombo preloženo Snežičevo sojenje

okrožno sodišče v Ljubljani Facebook
Posredovale so intervencijske službe, ki so objekt pregledale in preverile obstoj morebitne nevarnosti.

V sodni palači v Ljubljani so danes prejeli anonimni klic, da je v prostorih sodišča podtaknjena bomba. Policisti so zavarovali in izpraznili prostore ter opravili pregled stavbe. Sodišče je bilo zaradi izrednega dogodka zaprto do okoli 10.30, zdaj pa ponovno posluje, piše na spletni strani okrožnega sodišča.

Policisti so zavarovali in izpraznili prostore, opravili pregled stavbe ter ugotovili, da gre za lažno objavo. Kot so za STA sporočili s Policijske uprave Ljubljana, policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja zoper javni red in mir. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Na policiji so za STA pojasnili, da so bili okoli 8.30 obveščeni, da bi se lahko v eni izmed ustanov na območju centra Ljubljane nahajal nevaren predmet. Objekt so izpraznili, na kraju so posredovale intervencijske službe, ki so objekt pregledale in preverile obstoj morebitne nevarnosti, so dodali.

Prav za danes je bil predviden začetek sojenja v zadevi v zadevi Rok Snežič proti portalu necenzurirano.si. Predobravnavni narok v omenjenem primeru je bil zaradi grožnje z bombo preložen, poroča omenjeni medij.

Okrožno sodišče v Ljubljani je v zadevi združilo 15 Snežičevih tožb, s katerimi se je podjetnik spravil nad portal. Sojenje naj bi se začelo danes ob 10. uri.

Rok Snežič Slovenija Razglasil bankrot, zdaj na elitni lokaciji gradi vilo
Komentarjev 27
  • jezero 07:29 23.november 2022.

    Slovensko pravosodje še lopovskega provokatorja ne umiri.

  • lojs 19:53 22.november 2022.

    folk slovenčki glup do daske, vse kar se najde v zvezi z janšo, gremo uporabit ... poznam osebke, ki nosijo isto znamko štumfov, to so njegovi člani, maš osebke, ki imajo isto znamko vozila, čudno, potem malopridnež snežič, njegov svetovalec, ...prikaži več wtf ... tam gor v savinjski je biti sosed od jj neka čast in ponos, za nekatere, drugi se zmrdujejo in jih moti, ker tam biva, in ga sploh nočejo videti ... ima sploh kdo mišlenje, da ne gre pri vsej tej agoniji za bolezen, duševno bolezen norcev

  • lojs 19:09 22.november 2022.

    čisti populizem, tip je prijavil osebni stečaj, baje se vozi z maseratijem, ki je znak prestiža lastnikov, ki se ne spoznajo na vozila ... vemo, zakaj se medijo z njim ukvarjajo, sinčki zokija so tudi v osebnem stečaju, pa je ...prikaži več to že večina pozabila ... to je spet manipulacija neumih slovenčkov, ki ne vedo kaj se v rednici dogaja

Sorodne novice