Zaradi tega razloga ubil nevesto

Foto: Facebook
Foto: Facebook
25-letnica je odpotovala v London, kjer se je pridružila svojemu 32-letnemu ženinu. Ni vedela, da potuje v smrt.
Oglej si celoten članek

25-letni Elidoni je njena družina iz Albanije dogovorila zakon z 32-letnim Arbenom Rexhom; ko je mlada ženska prispela v London, se je takoj preselila v njegovo stanovanje na severu mesta.

Že čez tri mesece je prišlo do brutalnega napada njenega moža; ko je policija prispela v stanovanje, je naletela na grozljiv prizor. Mrtvo telo mlade ženske, ki je imela kar 27 vbodnih ran na vratu in številne modrice po telesu. Do zločina je prišlo že spomladi leta 2016, zdaj je primer na sodišču.

"Ona me je!" V Ljubljani: 23-letnica s 17 cm dolgim nožem pokončala partnerja

"Poslali smo mu jo kot nevesto, vrača se nam mrtva. Izoliral jo je od ljudi, ni ji dopuščal, da bi spoznavala okolico. Elidona je bila sodobno dekle, vzorna. Vsi so jo imeli radi in jo spoštovali. Tako v šoli kot tudi v službi, povsod," so po zločinu povedali njeni starši.

Med preiskavo so ugotovili, da je bil 32-letni storilec že prej nasilen do žensk. Svojo mlado nevesto naj bi ubil zaradi tega, ker je posumil, da ni bila devica. Med drugim so preiskovalci odkrili, da je na spletu iskal vsebine, povezane s tem, kako potrditi, da ženska je ali ni nedolžna.

Sodišče Ubil brata, ki je bil nasilen do njega

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:50 4. Februar 2018.

    Ne vem kako to da ves ta visoko izobražen muslimanski gnoj ni v svojih deželah ustvaril raj.

  • mph
    20:21 4. Februar 2018.

    Islam. Brez njega teh zločinov ne bi bilo. Seveda pa niso vsi muslimani takšni, nekateri se štejejo za muslimane nimajo …

  • 18:39 4. Februar 2018.

    Ma dajte to nekomu prevest, ki obvlada slovenščino in angleščino!!! Kakšni ožilki nekaj! Imamo lepo slovensko besedo, brazgotine. Očitno, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.