Zelenko na prostosti: "Hvala predsedniku!"

Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka Foto: Nino Verdnik Zelenko in hčerka
Franc Zelenko je bil iz zapora na Dobu, kamor so ga proti koncu lanskega leta premestili iz Turčije, danes izpuščen na prostost.
Oglej si celoten članek

"Ne morem verjeti, da se vozim domov. Sploh pa še zdaj ne morem dojeti, da sem sploh v Sloveniji. Še tik pred vrnitvijo iz Turčije sploh nisem verjel, da bom vrnjen v domovino, glede na to, da dobro poznam turške zakone. Vse to je zame poseben čudež. Zdaj se bom najprej odpočil, se posvetil družini, nato pa bom moral čimprej na tri operacije," je danes zjutraj, dobri dve uri po odhodu iz zaporniške celice na Dobu, med vožnjo domov v Maribor opisoval Franc Zelenko.

"Hvala predsedniku!"

Štajerskega avtoprevoznika, ki je bil v turškem zaporu zaprt skoraj pet let zaradi prevažanja kisline za izdelavo heroina, so namreč skoraj tri mesece pred koncem prestajanja naložene kazni včeraj izpustili na prostost. "Pred božičnimi prazniki sem pisala predsedniku države, ali bi očeta lahko predčasno izpustili, in potem je šlo vse skupaj zelo hitro. Do zadnjega pa nismo vedeli, ali bo na svobodi v torek, sredo ali včeraj," je dodala Tjaša Zelenko, medtem ko sta se z očetom vozila domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:12 7. Januar 2012.

    poslušaj smešni ste, ti imaš vedno neke čudovite komentarje. tako kislino lahko naroči nekdo, ki sploh ne veš, s čim …

  • 09:29 7. Januar 2012.

    jaz tudi ne vem, zakaj se ta kislina uporablja, glih tak bi nasankal. kaj bo gospod zelenko storil ali ne …

  • 03:12 7. Januar 2012.

    Hmm, sicer ne vem katero kislino točno je prevažal, vendar po mojem skormnem poznavanju kemije ne obstaja nekaj, cemur bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.