Slovenija /slovenija/crna-kronika
193 ogledov

Zelenko na prostosti: "Hvala predsedniku!"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tralala 12:28 06.januar 2012.

    Se opravičujem za tak afektiven post - predstavljal sem si, kako bi bilo meni, če bi me na tak način ločili od otrok in družine.

  • Mio Mondo 12:42 06.januar 2012.

    podpišem pod tvoj post!

  • reider 18:31 06.januar 2012.

    ČUj jaz tudi nevem,kje se dobi in kako izgleda.Torej bi jo jaz isto nasankal.Ali?Delodajalec ti da kraj natovarjanja in odlaganja.Po natovarjanju nekih steklenic ti na nalogu piše neka nepoznana tekočina.Kaj veš zakaj je.Podpišeš da si preštel količino in greš na ...prikaži več pot.Kaj naj za čisto vsako stvar veš zakaj se uporablja.

  • zlatane 09:29 07.januar 2012.

    jaz tudi ne vem, zakaj se ta kislina uporablja, glih tak bi nasankal. kaj bo gospod zelenko storil ali ne storil, je na njem. bi pa ta delodajalec moral za vse odgovarjati. kdor ne ve , kaj so turški zapori, ...prikaži več boljše da nikoli ne izve. ne vem, jaz ne bi mogel s tem živeti, kaj se je zgodilo njemu, gospod zelenko, če boste čez to lahko šli in živeli naprej za družino, to tudi storite in vse končajte. imate prečudovito hčer, ko nekdo toliko stori za očeta, je to neverjetno. za to je vredno živeti dalje.

  • zlatane 18:12 07.januar 2012.

    poslušaj smešni ste, ti imaš vedno neke čudovite komentarje. tako kislino lahko naroči nekdo, ki sploh ne veš, s čim se bavi polek rednega dela na firmi in ima firmo za krinko, pranje denarja, kakoekoli. vsak voznik tovornjaka nikoli ne ...prikaži več bi poskusil prepeljati to v turčijo, je prehudo tveganje, zapori pa eno samo hudičevo zlo. vedno je tako, da iščejo neko žrtev, ki ne ve, kaj sploh vozi, da nima na meji strahu, ker če veš, kaj voziš, tega zagotovo na turški meji ne moreš skriti, preveč strahu je prisotnega. gospod zelenko ni edini primer, ki so mu nekaj sumljivega naložili. ne vem pa, zakaj policija in kriminalisti niso nikoli potrkali na vrata delodajalca, torej se vprašujem, v kaki državi živimo, lahko bi vsaj nekaj resta dobil tukaj v sloveniji, na dobu. zakaj ga ne preganjajo, mislim, da se policija njih celo boji. bravo možje v modrem

  • tralala 12:04 06.januar 2012.

    Zelenko, kapo dol. S tem, ko ne kažeš nobene želje po maščevanju, kažeš svojo veličino, ki ni majhna. Večina ljudi, ki bi dala to čez, bi ne razmišljalo o ničemer drugem, kakor, da svojemu šefu, ki te je poslal po ...prikaži večo to, odreže jajca in mu jih zatlači v lasten gobec. Pred njegovimi otroci, da vidjo govno, kako trpi, kot je trpel Zelenko v čuzi. Bogsigavedi, kaj so mu počeli.

  • puksicd 13:26 06.januar 2012.

    Hm. A ni bil on sam svoj šef? Sicer so vse možnosti odprte, ampak ... Dvom vedno ostane. Konec koncev je prevažal kislino za heroin. Vedel je, kam je šel po tovor, in kam ga mora dostaviti. Menda kisline za ...prikaži več heroin ne dobiš v Henklu. Ali?

  • Rocky__ 13:41 06.januar 2012.

    Mah kaj pa vem... če res ni bil kriv potem naj zdaj toži svojega delodajalca in naj on odsedi kazen, njemu pa da odškodnino za pretrpljene muke. če pa je vedel kaj je vozil tega seveda ne bo storil. Bomo ...prikaži več videli epilog zgodbe. Vsekakor pa pravna država človeka ne izpusti zgolj zato ker njegova hcerka joka na vse pretege.Slovenci bodimo realni. Vozil je ogromne količine kisline s katero bi izdelali ogromno heroina in tako ubili marsikatero mlado punco in fanta. Nekdo za to mora odgovarjat!

  • trimix 03:12 07.januar 2012.

    Hmm, sicer ne vem katero kislino točno je prevažal, vendar po mojem skormnem poznavanju kemije ne obstaja nekaj, cemur bi se reklo " heroinska kislina". Vsaka industrijska kislina ali splošno kemična sestavina se lahko uporabi v veliko različnih procesih in ...prikaži več vrjetno se tudi tale da poleg ostalega uporabiti TUDI v proizvodnji heroina..Ali morda bolj slikovito: Soliter je ena od sestavin pri izdelavi smodnika - ravno tako, ga pa tudi primesajo pri industrijski proizvodnji klobas....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.