Zlatko brez dlake na jeziku o Stevanoviću: Z njim ne želim imeti nič več!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Ko so mi odvzeli svobodo, ni bolelo, bolelo je to, da so mi jo odvzeli po krivem," je pojasnil Zlatko.
Oglej si celoten članek

"Javno se še enkrat distanciram od Zorana Stevanovića, z njim nisem imel nič, ne želim imeti nič, do zdaj sem se z njim zgolj pozdravil iz kurtoazije, glede na to, da sem po njegovih besedah za torkova dejanja kriv jaz, verjetno tudi tega ne bo več," je na twitter zapisal glasbenik Zlatan Čordić - Zlatko in ob zapis dodal ključnik: #zoranstevanovicprevara.

Še vedno v priporu Hišna preiskava pri Stevanoviću, iz njegove stranke žugajo Janši

Zatrdil je, da političnih ambicij nima in je zgolj eden izmed protestnikov. Zanikal je tudi, da je bil organizator protestov, a dodal, da bo vedno podpiral vse, "ki si želijo protestirati v mejah, ki nam jih določa ustava RS".

"Ko sem prišel ven in videl, kaj se je po mojem pridržanju dogajalo, sem bil šokiran! Nisem si predstavljal, da je kdo sposoben uporabiti takšno silo. Sem javna oseba in lahko bi naslednji dan prišli po mene v miru, tako bi se marsikaj drugače odvilo," je pojasnil. 

Vsem se je zahvalil za podporo in pozdravil tudi tiste, ki vsaj razumejo, za kaj se bori: po njegovih besedah za "pravice nas vseh, svobodo"

Obžaloval pa je rabo solzivca nad tistimi, ki so mu stopili v bran. "Sklepam, da ga je bilo ogromno, saj je prišel tudi v vozilo, v katerem sem bil. Ko so mi odvzeli svobodo, ni bolelo, bolelo je to, da so mi jo odvzeli po krivem." Pozval je odgovorne, naj odmaknejo ograje, saj da si Ljubljana ograj ne zasluži ter ob tem pozval protestnike k mirnemu izražanju nezadovoljstva. "Mirni shodi so dovoljeni in mirne shode moramo obvarovati. To je temelj naše svoboščine in demokracije," je sklenil.

Slovenija Torkov protest: Toliko solzivca je bilo uporabljenega

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 22:37 14. Oktober 2021.

    Nehajte jim delat reklamo, ker tega in še marsičesa niso vredni.

  • 18:54 12. Oktober 2021.

    Sram vas bodi, da porocate non stop o teh dogodkih in iz akterjev delate žrtve čeprav so povzročitelji vsega tega …

  • 10:26 11. Oktober 2021.

    Kako ga je na zadnjem protestu peljal Stevanović žejnega čez vodo. Res ga je peljal scat. Stevanović je stisnu pizd..o, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.