Slovenija
21946 ogledov

Hišna preiskava pri Stevanoviću, iz njegove stranke žugajo Janši

protest proti PCT Anže Petkovšek Protest proti PCT
Iz Stevanovićeve stranke sporočajo, da so na domu njihovega šefa preiskovalci. Hkrati predsedniku vlade sporočajo, da jih ne bo utišal.

"Medtem ko poteka hišna preiskava pri Zoran Stevanović, se bomo mi spomnili tistega, ki je decembra 2009 vabil na trge in ulice, a takrat to več kot očitno ni predstavljalo 'Hujskanje k upiranju'," so zapisali v stranki Resni.ca.

"Se še spomniš, kakšen je občutek, ko kot politični zapornik doživiš podporo svojih podpornikov?," sprašujejo Janeza Janšo.

Hkrati obljubljajo, da bo tudi njihov predsednik doživel tako podporo pred policijsko postajo Ljubljana Moste, če njihovega predsednika takoj ne izpustijo: "Za razliko od tebe, jo bo on slišal skozi vse zidove, ki jih boste postavili med nas!"

Stevanović kot tudi glasbenik Zlatko sta po neuradnih informacijah še vedno v priporu.

Preiskovalni sodnik ju še ni zaslišal, 48-urni rok za pridržanje se Stevanoviću izteče zvečer, Zlatku pa popoldne.

Če ju bo policija ovadila, ju bo moral zaslišati preiskovalni sodniki, ki lahko odredi pripor. A za to morajo obstajati razlog: nevarnost ponovitve, nevarnost, da bi obtoženec zbežal ali uničil dokaze.

Komentarjev 57
  • eminenca 14:15 07.oktober 2021.

    hišna preiskava ... kaj pa ima , kaj pa iščejo ... politična igra

  • bljitva 13:34 07.oktober 2021.

    Stevanovicu in Čordiču z družinami vred, bi bilo treba takoj odvzet slovensko državljanstvo in jih po hitrem postopku deportirat iz države...kam pa pridemo, da nas bojo primitivni čobani iz balkana izsiljevali in povzročali kaos v državi.

  • mihatirs 13:15 07.oktober 2021.

    nisem anticepilec, ampak podpiram proteste in razjeb te umazane države...pa magar če letijo glave!!!