Slovenija
46547 ogledov

Zlatko brez dlake na jeziku o Stevanoviću: Z njim ne želim imeti nič več!

Zlatko Instagram
"Ko so mi odvzeli svobodo, ni bolelo, bolelo je to, da so mi jo odvzeli po krivem," je pojasnil Zlatko.

"Javno se še enkrat distanciram od Zorana Stevanovića, z njim nisem imel nič, ne želim imeti nič, do zdaj sem se z njim zgolj pozdravil iz kurtoazije, glede na to, da sem po njegovih besedah za torkova dejanja kriv jaz, verjetno tudi tega ne bo več," je na twitter zapisal glasbenik Zlatan Čordić - Zlatko in ob zapis dodal ključnik: #zoranstevanovicprevara.

protest proti PCT Še vedno v priporu Slovenija Hišna preiskava pri Stevanoviću, iz njegove stranke žugajo Janši

Zatrdil je, da političnih ambicij nima in je zgolj eden izmed protestnikov. Zanikal je tudi, da je bil organizator protestov, a dodal, da bo vedno podpiral vse, "ki si želijo protestirati v mejah, ki nam jih določa ustava RS".

"Ko sem prišel ven in videl, kaj se je po mojem pridržanju dogajalo, sem bil šokiran! Nisem si predstavljal, da je kdo sposoben uporabiti takšno silo. Sem javna oseba in lahko bi naslednji dan prišli po mene v miru, tako bi se marsikaj drugače odvilo," je pojasnil. 

Vsem se je zahvalil za podporo in pozdravil tudi tiste, ki vsaj razumejo, za kaj se bori: po njegovih besedah za "pravice nas vseh, svobodo"

Obžaloval pa je rabo solzivca nad tistimi, ki so mu stopili v bran. "Sklepam, da ga je bilo ogromno, saj je prišel tudi v vozilo, v katerem sem bil. Ko so mi odvzeli svobodo, ni bolelo, bolelo je to, da so mi jo odvzeli po krivem." Pozval je odgovorne, naj odmaknejo ograje, saj da si Ljubljana ograj ne zasluži ter ob tem pozval protestnike k mirnemu izražanju nezadovoljstva. "Mirni shodi so dovoljeni in mirne shode moramo obvarovati. To je temelj naše svoboščine in demokracije," je sklenil.

protest proti PCT Slovenija Torkov protest: Toliko solzivca je bilo uporabljenega

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 27
  • munja 22:37 14.oktober 2021.

    Nehajte jim delat reklamo, ker tega in še marsičesa niso vredni.

  • rezka6 18:54 12.oktober 2021.

    Sram vas bodi, da porocate non stop o teh dogodkih in iz akterjev delate žrtve čeprav so povzročitelji vsega tega stanja. Dejstvo je, da so protestniki z Zlatanom in Stevanovicem na čelu, hujskali ljudi k kaznivim dejanjem in rušenju vlade. ...prikaži več Vsakršno drugačno poročanje je sprenavedanje. Protestniki so dokazali vso svojo bedo in primitivnost, ki niti slučajno ni usmerjen k izboljšanju razmer. To ni volja slovenskega naroda, zato se prenehajte razglasat za slovensko ljudstvo.

  • Stane Adamič 10:26 11.oktober 2021.

    Kako ga je na zadnjem protestu peljal Stevanović žejnega čez vodo. Res ga je peljal scat. Stevanović je stisnu pizd..o, Ćordić pa je najeba..l. To govori kako pokvarjen človek je ta Stevanović. Je pa dejstvo, da je človek Jankovičev in ...prikaži več zna biti še pestro. Ćordić pa je kmet na šahovnici.

Sorodne novice