Znan vzrok nesreče na primorski avtocesti

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Avtocesta proti Sežani je zaradi nesreče, v kateri je ena oseba umrla, še vedno zaprta.
Oglej si celoten članek

"Dosedanji rezultati preiskave kažejo, da je domnevni vzrok nesreče neprilagojena hitrost glede na okoliščine (gostota prometa). Zadnji tovornjak je trčil v pred seboj stoječo kolono tovornih vozil," so sporočili s PU Koper, kjer dodajajo, da preiskava še ni zaključena. 

Preiskovalna sodnica je odredila izredni tehnični pregled vozila in sodno obdukcijo 38-letnega državljana Hrvaške, ki je v nesreči umrl. 

Foto: PU Koper Nesreča na Primorki

Nesreča se je zgodila približno 200 metrov pred cestninsko postajo Dane (od Gabrka proti Danam). V nesreči so bila udeležena štiri tovorna vozila, pri čemer so tri vozila zagorela. Avtocesta je bila od 7.35 pa do 12.33 zaprta. V smeri od Sežane proti Gabrku so jo ob 12.33 odprli, v smeri proti Sežani pa je bila avtocesta zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče zaprta do 18.37.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:09 14. Februar 2018.

    @križar me zanima če boš vozu za kamjonom k prehiteva za 1km/h razlike pa da gleda še na varnostno razdaljo, …

  • 19:15 13. Februar 2018.

    Število tovornjakov na avtocestah, zlasti Primorki, je preseglo vsako razumno mejo.

  • 17:04 13. Februar 2018.

    Sem jezen! Samo da se nekdo premika, je že krivec neprilagojena hitrost. Kakšna bedarija! Kaj pa slabost, infarkt, zaspanost, nepazljivost, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.