Znane podrobnosti nesreče na avtocesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policija je sporočila podrobnosti nesreče na dolenjski avtocesti, ki se je zgodila zaradi vožnje v nasprotno smer.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, se je včeraj okoli 18.30 zgodila prometna nesreča na avtocesti med priključkoma Grosuplje in Višnja Gora v smeri Novega mesta. K sreči se je nesreča končala zgolj z materialno škodo. 

Policisti so ugotovili, da je 29-letni voznik osebnega vozila Audi vozil iz smeri Grosuplja proti Višnji Gori. Iz neznanega vzroka je v klancu vozilo obrnil in zapeljal po prehitevalnem pasu po nasprotni smeri nazaj proti Grosuplju. Približno 500 metrov od priključka Grosuplje je trčil (oplazil) v vozilo VW Golf, s katerim je pravilno pripeljal 30-letni voznik. Po trčenju je z vozilom ustavil. 

Izkazalo se je, da je voznik Audija vozil pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel v krvi več alkohola, kot je zakonsko dovoljena meja. Odrejen mu je bil strokovni pregled, prav tako pa je bil pridržan v skladu z Zakonom o pravilih cestnega prometa. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi podanih sumov kaznivega dejanja nevarne vožnje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.