Znano, kdo je 14-letniku prodal pirotehniko

Foto: UKC Ljubljana
Foto: UKC Ljubljana
14-letniku, ki se je prejšnji teden hudo poškodoval s pirotehničnim izdelkom, je pirotehniko prodal 20-letnik z območja Šentjurja. Prepovedano pirotehniko naj bi nabavil na območju Ljubljane.
Oglej si celoten članek

14-letnemu fantu, ki so mu zaradi poškodb s pirotehniko morali amputirati obe dlani, poškodovan pa ima tudi vid in sluh, je pirotehnična sredstva kupil od 20-letnega fanta z območja Šentjurja. Osumljenec je pirotehnične izdelke prodal tudi več drugim osebam, med njimi so bili tudi mladoletniki.

Prepovedana pirotehnična sredstva

Policija je v preiskavi ugotovila, da je poškodba 14-letnika nedvomno posledica ravnanja z eksplozivnimi sredstvi, natančneje s prepovedanim pirotehničnim izdelkom.

Preberite:Petarde na črnem trgu: Na dom prinesejo kar koli naročite

Nabavil na ljubljanskem območju?

V celotni preiskavi omenjenega dogodka  so policisti zasegli skupaj več kot 3500 kosov različnih pirotehničnih izdelkov. V zvezi 20-letnika, ki je pirotehnične izdelke dobavil poškodovanemu 14-letniku, preverjajo okoliščine, ki kažejo na to, da je 20-letnik večjo količino pirotehnčnih
izdelkov, zaradi nadaljnje preprodaje nabavil na ljubljanskem območju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • ode
    18:34 29. December 2016.

    Kar naj bo vedno v prvem planu, ko klikneš na Žurnal. Ta slika bi morala viseti v vsaki otroški sobi …

  • 08:17 29. December 2016.

    Hvala Žurnal, ker mi vsako jutro "polepšate" s to odtrgano roko.

  • 21:11 28. December 2016.

    Torej vse prodajalce: avtov, traktorjev, skuterjev.. ITD v poduk drugim, zapret.. ??<br />-samo uporabnikom DOPOVEDAT,da so stvari tudi smrtne, je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.