20 akcij za 20-letnega Dončića

Foto: Twitter Luka Dončić Dallas Mavericks
Moštvo Luke Dončića je ob 20. rojstnemu dnevu slovenskega čudežnega dečka izbralo njegovih 20 najlepših potez v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je 28. februarja praznoval 20. rojstni dan in najstniškim letom pomahal v slovo. Dallas Mavericks so ga ob tej priložnosti počastili z izborom 20 akcij, s katerimi je Dončić v samo dobri polovici debitantske sezone pustil neizbrisen pečat v najmočnejši ligi na svetu. 

Velemojster Luka Dončić danes praznuje, v analih ob boku LeBrona

Ljubljančan je v najstniških letih dosegel 1194 točk (šesti vseh časov), 415 skokov in 324 podaj. Na sedmih tekmah je dosegel 30 točk ali več (tretji vseh časov) in je lastnik štirih od petih trojnih dvojčkov, s katerimi se lahko pohvalijo najstniki v ligi NBA.

Dončić je prav tako edini najstnik doslej, ki je trojnega dvojčka dosegel bo več kot 30 doseženih točkah.

Rojstni dan Američani obširno ob Lukovem rojstnem dnevu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.